Video: Championshipissä nähtiin uskomaton maali – Fulham-kärki ohjasi veskarin paniikkipurun rinnalla sisään

Aleksandar Mitrovic Fulham / Pallomeri.net

Championshipissä todistettiin käsittämätön tapahtumasarja, jonka päätteeksi Fulham juhli avausmaalia ottelussa Huddersfieldiä vastaan.

Championshipin lauantain kierroksella nähtiin kunnon murskajaiset, kun Huddersfield taipui kotonaan Fulhamille maalein 5-1. Ottelun maalihanat aukaistiin jo 9. minuutilla kerrassaan hämmentävällä tavalla.

Asialla oli Fulham-hyökkääjä Aleksandar Mitrovic, joka hyödynsi Huddersfieldin alakerran kohelluksen täydellisesti. Kaikki lähti liikkeelle, kun Huddersfieldin puolustaja lähetti pallon keskikentältä omalle maalivahdilleen Ryan Schofieldille.

Mainos alkaa:

Syöttö karkasi pahasti sivuun ja Schofield joutui pinkomaan pallon perään. Hän kuoletti pallon rinnallaan ja ampui lähestulkoon silmät kiinni hätäpurun, joka oli menossa hiukan ohi prässäämään tulleen Mitrovicin.

Mitrovic keksi kuitenkin nerokkaan ratkaisun ja heittäytyi pallon lentoradalle ohjaten pelivälineen rinnallaan tyhjään maaliin. Jotta tilanteessa ei olisi ainuttakaan suoraa viivaa, niin tarkempi videon katselu paljastaa, että tilanteessa sattui tuomarivirhe. Pallo näet näytti olleen jo reilusti päätyviivan väärällä puolella, kun Schofield sitä potkaisi.

Maali jäi kuitenkin voimaan, Fulham sai hengen päälle ja jyräsi isäntien yli.

Fulham murskasi Huddersfieldin ja Aleksandar Mitrovic aloitti maalinteon aivan uskomattomalla tavalla:

Katso myös: Video: Robert Taylor kisutteli upean rankkarin Norjan Eliteserienissä


Pelaajat:
Joukkueet: ,