Hämmästyttävä tuomio Naisten futsal-liigan finaalissa – FTK Tornion pelaaja potkaisi palloa ja lensi ulos

Emma Heikkilä FTK Tornio

Naisten futsal-liigan ensimmäisessä finaalissa nähtiin hyvin erikoinen tuomio, kun FTK Tornion Emma Heikkilälle nostettiin punainen kortti.

MuSa Futsal voitti FTK Tornion lauantaina pelatussa Naisten futsal-liigan ensimmäisessä finaalissa maalein 5-4, mutta ottelun puhuttavin tilanne ei valitettavasti liittynyt mitenkään hyviin suorituksiin, vaan esiin nousi eräs tuomarin tekemä ratkaisu.

Kyseessä oli jatkoajan toisella jaksolla nähty tilanne, jossa MuSan pelaaja käveli pallon vierellä sivurajan tuntumassa ja Tornion Emma Heikkilä meni päälle. Heikkilä huomasi, että pallo oli täysin otettavissa ja vapaana. Näin hän päätti aggressiivisesti iskeä palloon kiinni ja potkaisi sen sivurajasta ulos.

Tilanteessa mukana ollut MuSan pelaaja kompastui tämän jälkeen Heikkilän jalkaan ja kaatui. Heikkilä koki seuraavaksi melkoisen yllätyksen, kun täysin puhtaalta vaikuttanut tilanne poiki hänelle ulosajon. Tuomari ilmeisesti näki tilanteen omasta vinkkelistään siten, että Heikkilä olisi potkaissut vastustajaa jalkaan ja näin ollen tulkinnut tapahtumat videon perusteella virheellisesti.

Tilanteesta seurasi punaisen kortin lisäksi kahden minuutin ylivoima, jonka aikana MuSa teki voittomaaliksi jääneen osuman.

FTK Tornion Emma Heikkilä lensi ulos tämän tilanteen takia:

Katso myös: Schalke-kapteenin haastattelu nousi somehitiksi – miehen ääni hajosi totaalisesti