Hämmentävä jupakka Serie A:ssa – Frosinonen maalivahti Stefano Turati sai pelikiellon “jumalanpilkasta”

Stefano Turati Frosinone

Italian Serie A:ssa päästiin todistamaan erikoista tapausta, jossa Frosinonen maalivahti Stefano Turati sai pelikiellon “jumalanpilkasta”.

Italian jalkapalloliiton kurinpitoelin on antanut taatusti kauden erikoisimman pelikieltonsa, kun Serie A tiedotti tiistaina, että sarjanousija Frosinonen maalivahdille Stefano Turatille on annettu yhden ottelun pelikielto “jumalanpilkasta”.

Tämä tapahtui sarjan tiedotteen mukaan lauantain kierroksen ottelussa Napolia vastaan, jolloin Turati syyllistyi “jumalaa pilkkaavaan ilmaisuun ottelun 15. minuutilla”.

Mainos alkaa:

Kyseessä oli kulmapotkua edeltänyt tilanne, jossa Turati kiroili niin, että se kuului Tv-lähetyksen mikrofoneista. Italian liiton kurinpitäjät olivat siis syynänneet Tv-taltioinnin ja tekivät päätöksensä sen perusteella, että “pelaaja päästi suustaan jumalaa pilkkaavan ilmaisun, joka oli selvästi kuultavissa ja yhdistettävissä sanojaan ilman minkäänlaista epäilystä sen lähteestä”.

Somepalvelu X:ssä leviää video tilanteesta, jossa Turatin voi kuulla sanovan “vaffanculo”, joka vapaasti suomennettuna tarkoittaa “painu v****un”.

Näin ollen Turati missaa joukkueensa seuraavan ottelun, joka on kotiottelu Atalantaa vastaan.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Italian liitto tekee vastaavanlaisen päätöksen. Vuonna 2021 legendaarinen Gianluigi Buffon sai samasta syystä pelikiellon huudettuaan Juventuksen joukkuetoverilleen Manolo Portanovalle niin, että se kuului Tv-lähetykseen.

Frosinonen Stefano Turati sai yhden ottelun pelikiellon tästä Tv-lähetykseen kuuluneesta huudahduksesta:

Katso myös: Gilla FC:n Ilari Mettälä painoi huimalla tavalla pallon sisään suoraan kulmapotkusta


Pelaajat:
Joukkueet: