Video: Pelottava ja todella verinen loukkaantuminen SHL:ssä – Frölundan hyökkääjä kiidätettiin ulos kaukalosta

Frölundan Max Friberg / Pallomeri.net

Frölundan hyökkääjä Max Friberg loukkaantui vakavasti ottelussa Malmötä vastaan, kun vastustajan luistin viilsi haavan hänen jalkaansa.

Frölunda voitti Malmön torstain SHL-kierroksella maalein 1-0, mutta ottelusta ja sen tuloksesta tuli täysin toissijainen asia, kun ensimmäisen erän lopussa nähtiin todella ikävä ja epäonninen tilanne.

Kaukalossa syntyi hätätilanne, kun Malmön Markus Lauridsenin luistin viilsi kulmatilanteessa Frölundan Max Fribergin jalkaan pahan haavan. Haava oli syvä ja siitä vuosi välittömästi valtoimenaan verta.

Fribergin vamman vakavuus valkeni nopeasti, kun verta alkoi valua. Markus Lauridsen sai tilanteessa tueksi veljensä Oliverin ja Lauridsenit toimivat esimerkillisen ripeästi. He ottivat Fribergistä otteen ja luisteluttivat hänet vauhdikkaasti Frölundan vaihtoaitioon, josta hänet vietiin koppiin paikattavaksi ja sieltä sairaalaan.

– Jäällä oli niin paljon verta. Ymmärsin heti, että tilanne on vakava. Kuulin, kuinka hän huusi. Tiesin, että hänet täytyy saada pois jäältä niin pian kuin mahdollista, Oliver Lauridsen totesi Aftonbladetille.

– Hän voi paremmin kuin ensin pelkäsimme. Vamman laajuutta tutkitaan. Hänelle suunnitellaan operaatiota, jossa selvitetään, mitä täytyy korjata. Hänet leikataan samassa operaatiossa, Frölunda-lääkäri Kurt Andersson kommentoi SVT:lle.

Frölundan Max Friberg loukkaantui pelottavasti ottelussa Malmötä vastaan:

Katso myös: Video: Sveitsin liigassa nähtiin ruma poikkari – Zugin pelaaja kajautti vastustajaa niskaan


Joukkueet: