Frölunda – HIFK – tässä live stream CHL-matsiin!

Frölunda HIFK live stream CHL - pallomeri.net

Fölunda ja HIFK kohtaavat CHL:n alkusarjan päätöskierroksella, ja matsi on katsottavissa maksutta netissä. Tässä live stream tiistain otteluun!

Frölunda – HIFK – ilmainen live stream

Helsinkiläisten kausi on ollut ennakko-odotuksiin nähden harvinaisen mollivoittoinen, sillä joukkue löytyy Liigan sarjataulukossa vasta yhdekssänneltä sijalta. Viime viikolla Champions Hockey Leaguen puolella se kohtasi juurikin Frölundan, joka poistui Helsingistä 3-2-voittoa rikkaampana.

IFK:n jatkohaaveet ovat vielä elossa, mutta nämä haaveet tarvitsisivat toteutuakseen sen, että Zürich Lions häviää kotiottelunsa Mlada Boleslaville, tai että IFK hakee tiistain ottelusta murskavoiton. Voidaankin sanoa, että jatkomahdollisuudet alkavat olla todella ohuet.

Mainos alkaa

Frölundan voittoputki on venähtänyt jo kuuden ottelun mittaiseksi, joten onkin varmaa, että vieraat saavat tehdä täyden päivätyön, mikäli mielivät haalia edes jotain pisteitä matkaansa.

Ottelu on ohjelmassa tiistaina 12. lokakuuta kello 19:05 alkaen.

Kaikki CHL-ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!