Frisbeegolfin European Openin finaali sunnuntaina Nokialla

Nokian keskusurheilukentän ympäristössä pelattavan frisbeegolfin European Openin kolmas kilpailupäivä pelattiin lauantaina ja yhdysvaltalaispelaajien johto pysyi vahvana. Avoimessa luokassa kolme parasta edustaa tähtilippua, naisissa neljä parasta.

Toisella ja kolmannella kierroksella kärkiryhmässä nähtiin suomalaisedustusta. Sunnuntain finaalissa sitä ei ikävä kyllä nähdä, vaan eurooppalaisväriä kantaa neljäntenä oleva Tanskan Karl Johan Nybo.

Kilpailun johdossa pysyi heikoimmasta kierroksestaan, 60 (-4), huolimatta Paul McBeth. McBethin johto kaventui yhdellä heitolla ja nyt kolmen heiton päästä takaa-ajoon lähtevät Ricky Wysocki ja Will Schusterick. Nybolla on matkaa kärkeen neljä heittoa.

Kakkosryhmässä kuitenkin nähdään kotimaista ja nokialaisia ilahduttavaa paikallisväriä. Nokialainen Lassi Hakulinen on pelannut toisen kierroksen loppupäätä lukuun ottamatta loistavasti ja siitä palkintona on tällä hetkellä jaettu 7. sija. Matkaa kärkeen on 10 heittoa.

Seppo Paju on kaksi edellistä kierrosta pelannut omalla tasollaan. Nousu jatkui lauantainakin ja Pajun sijoitus on nyt jo kymmenes. Kunnianhimoisen Pajun ulottuvissa on vielä helposti ainakin viides sija, johon on matkaa kolme heittoa. 20 parhaan joukkoon mahtuvat suomalaisista vielä Arttu Sikanen (14.) ja Teemu Nissinen (19.)

Sunnuntaina on luvassa finaalipäivä. Suora lähetys TV2:lta alkaen klo 15:10.

Lähde ja kuva: frisbeegolfliitto.fi