Video: Toronton Frederik Andersen torjui näyttävästi – kävikö kiekko maalissa?

Video: Toronton Frederik Andersen torjui näyttävästi – kävikö kiekko maalissa?

Toronton Frederik Andersen ryöväsi varmalta näyttäneen maalin upealla torjunnalla, mutta myöhemmin kävi ilmi, että kiekko saattoi käydä maalissa.

Toronto Maple Leafs voitti Buffalo Sabresin kotonaan maalein 2-1 jatkoajalla. Toronto johti vähämaalista ottelua pitkään 1-0, kunnes Sabresin Rasmus Ristolainen teki tasoituksen kolmannessa erässä.

Eräs ottelun tähtihetkistä oli varsinaisen peliajan puolivälissä nähty Leafs-veskari Frederik Andersenin upea räpylätorjunta, jolla hän ryöväsi jo varmalta näyttäneen Sabres-maalin. Jälkikäteen paljastui, että Andersen saattoi nimenomaan kirjaimellisesti ryövätä Sabresilta maalin, sillä Twitteriin ladattiin video, jossa näkyy, että Andersenin räpylä oli osittain maalin sisäpuolella, kun hän kauhaisi kiekon haltuunsa.

Tämä herättää kysymyksen, että kävikö ylittikö kiekko kokonaan maaliviivan ja menikö tämä tuomaristolta sekä NHL:n ”War Roomilta” ohi? Olisiko Sabresille pitänyt tuomita tilanteesta maali?

Päätyipä kysymystä pohtiessaan mihin lopputulokseen tahansa, niin se käy videolta selväksi, että maali oli vähintäänkin äärimmäisen lähellä.

Frederik Andersen torjuu upeasti, mutta käykö kiekko sittenkin maalissa?

Katso myös: Video: Hurja niitti – Detroitin Mike Green jyrättiin Washingtonin vaihtoaitioon

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut