Carolina-vahti Frederik Andersen kaatui kesken hyökkäyksen – teki istualtaan huiman pelastuksen

Frederik Andersen Carolina Hurricanes

Carolina Hurricanesin maalivahti Frederik Andersen venyi mahtavaan torjuntaan tilanteessa, jossa hän näytti olevan jo täysin poissa pelistä.

Carolina Hurricanes venyi kotijäällä avausvoittoon New York Islandersia vastaan käytävässä NHL:n ensimmäisen kierroksen pudotuspelisarjassa. Hurricanes voitti Islandersin maalein 3-1 ja yksi voiton ehdottomista takuumiehistä oli Hurricanesin maalivahti Frederik Andersen.

Tämä kävi selväksi muun muassa kolmannen erän alkuhetkillä, kun Andersen sai pidettyä Islandersin kurissa, vaikka näytti olevan jo aivan ulkona tilanteesta. Andersen nimittäin kaatui kesken Islandersin hyökkäyksen, kun oma ja vastustajan pelaaja liukuivat hänen alueensa poikki ja Andersen jalat kopsahtivat yhteen jomman kumman kanssa.

Mainos alkaa:

Pyllähtänyt Andersen sai kuitenkin pidettyä keskittymisen oleellisessa ja mukana oli myös hiukan onnea. Islandersin Noah Dobsonin ensimmäinen veto nimittäin sattui osumaan Anderseniin, jolla ei vielä siinä kohtaa ollut hajuakaan missä kiekko on.

Vedosta tuli kuitenkin maukas rebound, johon Dobson välittömästi säntäsi. Hänellä oli rutkasti tyhjää reppua edessään, mutta Andersen onnistui venymään vedon tielle ja teki todella ison torjunnan oltuaan todella kiperässä paikassa.

Frederik Andersen tekee mahtavan torjunnan istualtaan:

Katso myös: Bostonin Pat Maroon jyräsi Toronto-pakin tylysti vaihtoaitioon


Pelaajat:
Joukkueet: