Gamesaver! – Frederik Andersen kaatui ja nappasi siitä huolimatta mielettömän torjunnan

Frederik Andersen Carolina NY Islanders

Frederik Andersen oli mies paikallaan tolppien välissä, kun Carolina Hurricanes karkasi 3-0-johtoon ottelusarjassa New York Islandersia vastaan.

Brent Burns ja Dmitri Orlov veivät maaleillaan vierasjoukkue Hurricanesin johtoon, mutta Pierre Engvall kavensi vielä avauserässä lukemiksi 1-2.

Toisessa erässä oli Sebastian Ahon vuoro astua esiin, kun suomalaishyökkääjän terävä rannelaukaus löysi kohteensa ja peli oli 1-3.

Mainos alkaa:

Erän lopulla Brock Nelson toi Islandersin vielä maalin päähän, mutta enempää osumia ei nähty, joten Ahon kihaus jäi voittomaaliksi.

Päätöserää oli jäljellä kuutisen minuuttia, kun Islanders sai luotua kovan paineen Hurricanesin alueelle, minkä tuoksinassa maalivahti Freddie Andersen pyllähti takamukselleen juuri, kun Alexander Romanoville aukesi b-pisteeltä vetopaikka.

Hän saikin hyvän laukauksen aikaiseksi, mutta jäässä maannut tanskalaisvahti nosti räpylänsä ulos ja nappasi todellisen gamesaverin liimaten kiekon räpyläänsä. Andersenille merkattiin illan aikana yhteensä 29 torjuntaa.

Sarjan seuraava – ja mahdollisesti viimeinen – ottelu pelataan lauantaina Islandersin kotijäällä.

Frederik Andersen nappasi mahtavan torjunnan:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,