Video: Käsittämätön debyytti – Frans Tuohimaa iski maalin Leijonille

Frans Tuohimaa HIFK Leijonat urheilukalenteri / Pallomeri.net

Pikahälytyksellä mukaan Venäjän EHT:lle lähtenyt maalivahti Frans Tuohimaa debytoi Leijonissa Ruotsia vastaan ja kruunasi upean pelinsä tekemällä maalin.

Vielä keskiviikkona HIFK:n Frans Tuohimaan oli määrä seurata Venäjän EHT-turnausta kotisohvalta, mutta Jussi Olkinuoran loukkaantumisen myötä Leijonat oli yhtäkkiä maalivahtia vailla ja Tuohimaa lisättiin torstaina joukkueeseen.

Varhain lauantaiaamuna oli edessä maajoukuedebyytti Ruotsia vastaan, eikä debyytti olisi voinut enää paljon paremmin sujua. Ruotsi toki iski onnekkaasti yhden kiekon hänen selkänsä taakse, joten nollapeli jäi saavuttamatta, mutta lopulta tämä samainen takaisku avasi mahdollisuuden huipentaa debyytti vielä muistorikkaammalla tavalla.

Mainos alkaa:

Ruotsi otti maalinsa tyhjäksi Leijonien johtaessa peliä maalein 4-1, kun kiekko päätyi Tuohimaan lapaan vapaassa vetopaikassa. Debytanttiveskari ei epäröinyt, vaan liipaisi kiekon Ruotsin maalia ja vaikka Ruotsin pakki pääsi kiekon kannoille, hän ei siihen enää ehtinyt, vaan kiekko pamahti tyhjään reppuun.

Tuohimaan maalin myötä Leijonat voitti ottelun lukemin 5-1.

Frans Tuohimaa vippaa kiekon Ruotsin verkkoon:


Pelaajat:
Joukkueet: