Video: Franck Ribery poltti päreensä ja töni avustavaa erotuomaria – pitkä pelikielto luvassa?

Franck Ribery Fiorentina / Pallomeri.net

Fiorentina koki, että Lazion voittomaalia edelsi rike. Franck Ribery vei protestointinsa niin pitkälle, että töni pelin päätyttyä avustavaa erotuomaria.

Fiorentina koki sunnuntain Serie A -kierroksella katkeran kotitappion Laziolle maalein 2-1, kun vieralijoiden Ciro Immobile onnistui iskemään voittomaalin dramaattisesti 89. minuutilla.

Maali oli Fiorentinalle erityisen kova pala purtavaksi, sillä joukkueen näkemys oli, että maaliin johtanut hyökkäys alkoi Lazion viheltämättä jääneestä rikkeestä. Tämä aiheutti paljolti parranpärinää ottelun päätyttyä ja viheltämättä jäänyt rike näytti menneen todella pahasti Fiorentinan Franck Riberyn ihon alle.

Mainos alkaa:

Ribery, joka vaihdettiin kentältä 75. minuutilla, säntäsi pelin päätyttyä protestoimaan voittomaalia tuomaristolle ja vei vastalauseensa aivan liian pitkälle, sillä hän tunnekuohuissaan tönäisi avustavaa erotuomaria kahdesti.

Riberylle merkittiin lehtitietojen mukaan punainen kortti pöytäkirjaan episodin johdosta ja on syytä olettaa, että häntä odottaa mittava pelikielto erotuomarin koskemattomuuden loukkaamisesta.

Franck Ribery tönäisee avustavaa erotuomaria:

Katso myös: Huikea tapahtumaketju Kroatian liigassa – Slaven juhli maalia liian aikaisin ja Hajduk teki tyhjiin vastaiskusta


Pelaajat:
Joukkueet: