Bild: Franck Ribery löi toimittajaa tappiollisen Dortmund-pelin jälkeen

Franck Ribery Bundesliiga / Pallomeri.net

Bayern Münchenin tähtipelaaja Franck Ribery on joutunut suuriin ongelmiin, sillä ranskalaisen kerrotaan lyöneen toimittajaa lauantaina pelatun Dortmund-ottelun jälkeen. Asiasta uutisoi Bild.

Saksalaisjätti Bayern Münchenin kausi ei ole käynnistynyt odotetulla tavalla, sillä peli on hakenut muotoaan uuden valmentajan alaisuudessa. Lauantaina hallitseva mestari kärsi katkeran tappion sarjakärki Dortmundille numeroin 3-2. Se oli myös äärimmäisen paha tappio, sillä Bayern on nyt jo seitsemän pisteen päässä Dortmundista.

Tappio oli kova pala myös Franck Riberylle, joka ei pystynyt hillitsemään itseään kamppailun jälkeen. Bildin mukaan ranskalaispelaaja olisi lyönyt tv-toimittaja Patrick Guillou’ta ottelun jälkeen. Riberyn hermostuminen olisi ollut vastaus ranskalaistoimittajan arvosteluihin, joissa mies syytti Riberytä kahdesta Dortmundin tekemästä maalista.

Mainos alkaa:

Bayernin urheilujohtaja Hasan Salihamidzic myönsi Bildin haastattelussa, että Ribery on informoinut seuraa välikohtauksesta, mutta sen tarkemmin tilanteen yksityiskohtia ei ole julkisuuteen avattu.


Pelaajat:
Joukkueet: