Koomisen surkea suoritus ATP-tourilla – Frances Tiafoe tumpeloi syöttönsä aivan totaalisesti

Frances tiafoe

Tenniksen ATP-tourin Eastbournen turnauksessa nähtiin koominen suoritus, kun Frances Tiafoe töpeksi syöttönsä aivan täysin.

Frances Tiafoe on yksi ATP-tourin vakiopelureista, mutta hän on ainakin toistaiseksi yksi monista, jotka eivät pyöri isoissa otsikoissa. Nyt asiaan tuli ainakin hetkellinen ja kiusallinen muutos, kun Tiafoen suoritus Eastbournen turnauksessa lähti leviämään sosiaalisessa mediassa.

Tiafoe näet esitti täysin pieleen menneen syötön ottelussaan Alexander Bublikia vastaan. Tiafoe voitti ensimmäisen erän lukemin 7–5, mutta hävisi toisen erän katkaisu­pelin jälkeen 6–7. Kolmas erä alkoi Bublikin syötönmurrolla ja pidolla, joten Tiafoella oli tiukka paikka toisessa syöttö­vuorossaan.

Tilanteen ollessa 40–40 Tiafoen keskittyminen näytti herpaantuvan pahasti. Hän syötti täysin väärään suuntaan niin, että pallo lensi pallopojan pään yli eikä osunut rajaviivojen sisään lainkaan. Kaiken lisäksi syötön piti lähteä kohti toista syöttö­ruutua, eli toisin sanoen syöttö lähti vipottamaan metrikaupalla väärään suuntaan.

Tämä oli hyvä enne tulevasta, sillä Bublik mursi Tiafoen syötön uudestaan ja vei lopulta erän puhtaasti lukemin 6–0.

Frances Tiafoe munii syöttönsä aivan totaalisesti Eastbournen ATP-turnauksessa:

Tsekkaa myös: Dopingkärystä koitui jättisakot – hiihtäjä Ari Luusua joutuu pulittamaan 100 000 euroa