Häikäisevä soolo ja tyly sijoitus – AC Milanin junnulupaus Francesco Camarda ratkaisi Italialle U17 EM-kullan

Francesco Camarda Italia U17

AC Milanin junnulupaus Francesco Camarda nousi upealla tavalla esiin U17 EM-kisojen finaalissa ja ratkoi maaleillaan Italialle kullan.

Viime viikolla pelatussa U17 EM-finaalissa Italia pisti Portugalia nokkiin reilusti 3-0 ja vei kultaa. Ottelun sankarin viitta on helppo pukea seurajoukkuetasolla AC Milania edustavan Francesco Camardan harteille, sillä vaikka hän ei voittomaalia tehnytkään, niin hän pisti kahdella upealla maalillaan pelin jäihin.

Camarda, jonka maine lähti kasvamaan jo, kun hänestä tuli viisitoistavuotiaana kaikkien aikojen nuorin Serie A:ssa pelannut pelaaja, iski ensimmäisen maalinsa jo 16. minuutilla. Camarda sai pallon vasemmalla laidalla ja ajautui päätyrajan tuntumaan. Tämä ei tahtia haitannut. Camarda veti kaksi Portugalin pakkia vipuun ja viimeisteli häikäisevän soolonsa pamauttamalla pallon maaliin lähietäisyydeltä.

Mainos alkaa:

50. minuutilla Camarda ratkaisi EM-kullan kohtalon lopullisesti tekemällä ottelun loppulukemat. Maali syntyi, kun Camarda ajoitti juoksunsa täydellisesti ja karkasi maalintekoon Mattia Mosconin maukkaasta passista. Camarda sijoitti pallon maalivahdin nokan edestä tylysti ja vuorenvarmasti pussiin.

Francesco Camarda iskee kaksi upeaa maalia ja ratkaisee Italialle U17 EM-kullan:

Katso myös: Cristiano Ronaldo laukoi häkellyttävän maalin Portugalin EM-kenraalissa


Joukkueet: