Lehti: FPS hyllytti päävalmentajan ja varakapteenin – syynä baarin edustalla tapahtunut pahoinpitelyvyyhti

FPS hyllytykset 2022

Forssan lehti uutisoi lähteisiinsä nojaten, että Mestis-seura FPS on hyllyttänyt edustusjoukkueensa päävalmentajan ja varakapteenin.

Mestiksessä pelaava Forssan Palloseura julkisti tiistaina lyhytsanaisen ja epämääräisen tiedotteen, jossa seuran johto ilmoitti kahden henkilön hyllytyksestä.

– FPS Hockey Oy on hallituksen päätöksellä siirtänyt joukkueen toiminnasta sivuun toistaiseksi kaksi henkilöä. Henkilöt ovat siirretty sivuun henkilökohtaisten tapahtumien vuoksi ja ovat sivussa asian selvityksen ajan. Toistaiseksi organisaatiomme ei kommentoi tapahtumia tai siihen liittyviä asioita, ennen kuin tapahtumien kulku ja siihen liittyvät tapahtumat ovat selvillä, tiedotteessa todettiin.

Forssan Lehti osasi myöhemmin valottaa tapahtumia ja uutisoi, että syynä hyllytyksiin olisi viikonloppuna Forssan keskustassa tapahtunut pahoinpitelyvyyhti.

Lehden mukaan jupakka tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Tilanteessa oli lehden mukaan tiettävästi useita FPS:n edustusjoukkueen ja myös seuran U20-joukkueen jäseniä.

Forssan Lehti julkaisi tiistaina poliisiuutisen tapahtumasta, jonka mukaan tuona yönä Forssan keskustassa tapahtui kaksi erillistä pahoinpitelyä ravintola Malinan edustalla hieman aamuneljän aikaan.

Poliisiuutisen mukaan ensimmäisessä pahoinpitelyssä mies sai iskun päähänsä ja paikalla poliisi arvioi lyönnin saaneen vaikuttaneen poissaolevalta. Toinen pahoinpitely sattui samalla alueella Turuntiellä. Tässäkin tapauksessa kyse oli päähän lyömisestä. Tapahtumiin osallisten henkilöllisyys on lehden mukaan poliisin tiedossa.

Forssan Lehti uutisoi tapauksesta lisää keskiviikkona iltapäivällä ja tuolloin lehti kertoi saaneensa useasta lähteestä vahvistuksen tiedolleen, että hyllytetyt henkilöt olisivat edustusjoukkueen päävalmentaja Asko Rantanen sekä joukkueen varakapteeni, puolustaja Samuli Virtanen.

Tsekkaa myös: IS: Naisleijonissa kuohuu – maalivahti Meeri Räisänen hyllytettiin


Joukkueet: