FPL Pilalle – nyt on tarjolla huimaa apua Valioliigan fantasypelaajille

fpl pilalle

FPL Pilalle tarjoaa mieletöntä apua Valioliigan fantasypelaajille. Tsekkaa, mitä kaikkea sivulta löytyy ja nappaa kaikki mahdollinen apu joukkueesi rinnalle.

Fantasy Premier Leaguen suosio on kasvanut viimeisten vuosien aikana hurjasti, joten ei ihme, että yhä useammalla kotisohvalla jännitetään viikonloppuisin oman tiimin puolesta. Samalla kilpailu on koventunut armottomasti, joten pelien seuraaminen ei yksinään riitä, vaan myös dataa tarvitaan tueksi.

Sen johdosta olemme kehitelleet työkalun, jonka tarkoituksena on helpottaa joukkueen muokkaamista ja vaihtojen tekemistä.

Mainos alkaa:

FPL Pilalle tarjoaa sinulle arvokasta tietoa jokaisesta pelaajasta sekä tulevista otteluista. Näin ollen pystyt katsomaan, että millä joukkueella on kenties helppoja otteluita luvassa. Tämän jälkeen voit tutkia kyseisen joukkueen kokoonpanoa työkalumme avulla ja valita joukkueeseesi sopivat pelaajat.

Kyseinen sivu on täysin jatkoa supersuositulle Liigapörssi pilalle -sivulle, joka on tuhansille Liigapörssi-pelaajille päivittäinen apu. Nyt samasta luksuksesta pääsevät nauttimaan myös Fantasy Premier League -pelaajat, joten älä epäröi ottaa kaikkia keinoja käyttöösi, jotta lyöt kaveriporukassasi kaikki muut!

Tutustu lisää FPL Pilalle -sivuumme tästä linkistä!