Video: Karmaiseva kieppi – Formula E -auto kierähti kolarissa ympäri ja rysähti seinään

Alex Lynn Formula E / Pallomeri.net

Formula E -luokan osakilpailussa nähtiin hurja vaaratilanne, kun Alex Lynnin ohjaama auto kiepsahti täydessä vauhdissa ympäri.

Täyssähköisten formuloiden, eli Formula E -luokan kilpailussa Saudi-Arabian Diriyahissa nähtiin sunnuntaina todella pelottava onnettomuus, kun Alex Lynn yritti ohittaa edellään ajanutta Mitch Evansia.

Lynn yritti puskea ohi Evansin auton ja ratavallin välistä. Ohitus epäonnistui ja Lynn osui Evansin auton takarenkaaseen.

Mainos alkaa

Lynnin auto kimposi osuman jälkeen pystyyn ja lensi hurjaa vauhtia Evansin Jaguarin ohi kiepsahtaen matkalla myös ympäri. Lynnin karmaiseva vapaaliuku pysähtyi vasta seuraavan mutkan takana odottaneeseen seinään.

Kansainvälinen autourheiluliitto FIA julkaisi Twitterissä onnettomuudesta videon, jolla tapahtumasarja näkyy kaikessa karmivuudessaan. Videolla näkyy myös, että välittömästi tapahtuneen havaittuaan Evans jarrutti ja riensi auttamaan kilpakumppaniaan.

Evans sai toimistaan välittömästi ylistystä niin FIA:lta kuin autourheilun seuraajiltakin. Lynn toimitettiin välittömästi sairaalaan ja hän voi mediatietojen mukaan hyvin.

Formula E -luokassa koettiin hurja hetki, kun Alex Lynnin auto kiepsahti ympäri:

Katso myös: Video: Vakava onnettomuus alppihiihdon maailmancupissa – norjalaislaskijan jalka meni solmuun, kirkui tuskasta