Formula 1 -kausi 2023 – näin katsot osakilpailut TV:stä ilmaiseksi

Formula 1 F1-kuskien F1-kalenteri selostaja F1 Mercedes Max Verstappen Lewis Hamilton F1-kuskien palkat f1
Kuva: Getty Images

Formula 1 -kausi 2023 lähestyy kovaa vauhtia, joten tarjolla on jännitettävää ympäri vuoden moottoriurheilun kuninkuusluokasta.

F1 on varmasti jälleen kiinnostavampi kuin vuosiin, sillä tasoerot ovat pienentyneet ja yhä useammilla kuljettajilla on saumat voittoon. Viime kaudella Max Verstappen oli melko selvä ykkönen, mutta mitä tekee Mercedes, jolle viime kausi oli todellinen pannukakku. Ferrarilla on varmasti myös oma sanansa sanottavana.

Red Bull, Mercedes ja Ferrari ovatkin ennakkoon sarjan jättitallit, joita sitten pienemmät yrittävät yksittäisissä kisoissa haastaa.

Mainos alkaa:

Lue myös: F1-kalenteri 2023 – historiallinen määrä kilpailuita

Näin katsot Formula 1 -osakilpailut ilmaiseksi TV:stä

F1-kisat ovat olleet jo vuosikausia maksukanavien alla, joten kisojen katsominen maksaa maltaita kuukaudessa. Esimerkiksi tällä hetkellä Suomessa lähetysoikeudet omistaa Viaplay, jonka paketti maksaa yli 30 euroa kuussa. Tämän lisäksi yhtiö teki muutoksen katseluoikeuksiinsa, sillä jatkossa samaa lähetystä ei voi enää katsoa kahdelta laitteelta samaan aikaan.

Näin ollen ihmiset kaipaavat varmasti vaihtoehtoisia tapoja F1-kisojen katseluun, joten tässä on koottuna yksi mahdollisuus, joka on täysin laillinen.

1. Nappaa NordVPN-lisenssi TÄSTÄ LINKISTÄ!
2. Vaihda virtuaalinen sijaintisi sovelluksesta sellaiseen maahan, jossa F1-lähetykset näkyvät ilmaiseksi. Katso artikkelin alareunasta mahdollisia vaihtoehtoja.
3. Tämän jälkeen voit nauttia kaikki osakilpailut ilmaiseksi netin välityksellä.

Seuraavien kanavien kautta on mahdollisuus saada ilmaislähetys auki:

  • Yhdistä VPN Sveitsin sijaintiin ja siirry SRF-kanavalle.
  • Yhdistä VPN Luxemburgin sijaintiin ja siirry RTL-kanavalle!
  • Yhdistä VPN Itävallan sijaintiin ja siirry ORF-kanavalle!
    Yhdistä VPN Itävallan tai Saksan sijaintiin ja siirry ServusTV:n kanavalle!