Formula 1 -kausi käynnistyy Australiassa – tsekkaa koko kauden ennakko!

Formula 1 -kausi käynnistyy Australiassa – tsekkaa koko kauden ennakko!

Formula 1 -kausi käynnistyy viikonloppuna Australian Melbournessa. Joko Mercedeksen valtakausi päättyy? Ota kuluvan kauden ennakko lukuun.

Formula 1 -kausi – lähtökohdat

Maailmalla jylläävä koronavirus aiheuttaa omat ongelmansa tulevaan kauteen eikä kukaan voi varmasti sanoa, että miten monta osakilpailua pystytään edes ajamaan. Tällä hetkellä varmaa on se, että Kiinan GP on peruttu ja Bahrainissa ajetaan tyhjille katsomoille. Muuten MM-kalenteri on ainakin toistaiseksi suunnitelmien mukainen.

Se on varmaa, että kauteen on jälleen vain ja ainoastaan yksi mestarisuosikki, Lewis Hamilton. Suurimmat haastajat ovat Ferrarin Charles Leclerc sekä Red Bullin Max Verstappen. Myös Hamiltonin tallikaveri Valtteri Bottakselle on annettava aina kauden alussa pienet mahdollisuudet mestaruuteen, sillä onhan alla aina nopea Mercedeksen F1-auto.

Coolbetin blogista saat tarjolle kattavan ennakon kuluvaan kauteen, minkä avulla saat esimakua voimasuhteista sekä Hamiltonin mahdollisista haastajista. Tämän lisäksi käsittelyssä on myös kärjen takana ajavat tallit, jotka saattavat tarjoilla joissain kisoissa yllätyksiä.

Samaisesta blogista löydät myös aina jokaiseen osakilpailuun oman ennakon, joten kannattaa käydä lukaisemassa aina tuoreimmat F1-maailman tapahtumat, niin pysyt kärryillä, miten esimerkiksi Valtteri Bottaksen ja Kimi Räikkösen vauhti kehittyy.

Tässä F1-ennakko 2020 -paketti

Coolbetin F1-vedonlyönti tarjoaa osakilpailusta toiseen markkinoiden korkeimpia kertoimia. 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut