Philadelphia Flyersin GM:n kiekkoilijapoika teki täysin idioottimaisen teon – rikkoi liikuntakyvyttömän tytön pyörätuolin

Flyersin

Philadelphia Flyersin uusi GM Daniel Briere on joutunut heti kohun keskelle, sillä hänen poika sortui idioottimaiseen tekoon viikonloppuna.

Briere pelasi huiman lähes tuhannen pelin NHL-uran, joten miehen meriitit pelaajana ovat kiistattomat. Nyt edessä on uudenlaiset haasteet, kun Briere nimitettiin Philadelphian väliaikaiseksi GM:ksi. Entinen hyökkääjä on todennäköisin vaihtoehto myös pysyvään rooliin, kun seura sen nimityksen tekee.

Briere olisi varmasti halunnut uralleen toimiston puolella erilaisen startin, koska mies on joutunut julkisuuteen välittömästi selittämään poikansa tekoja, jotka juontavat juurensa lauantain opiskelijabileisiin.

Isänsä tavoin jääkiekkoa pelaavan Carson Brieren teko tallentui kameroille, joten ei ole mitään epäselvää siitä, mitä bileissä tapahtui.

Eräs liikuntakyvytön tyttö oli jättänyt pyörätuolinsa rappusten yläpuolelle vessassa käynnin ajaksi. Briere tuli paikalle kavereidensa kanssa ja näki tyhjänä olleen pyörätuolin. Vain hetkeä myöhemmin nuorukainen jostain täysin järjettömästä syystä työnsi pyörätuolin alas rappusista ja sehän hajosi palasiksi.

– Olin järkyttynyt nähdessäni Carsonin toiminnan videolla. Ne ovat anteeksiantamattomia ja täysin perheemme arvojen vastaisia, Daniel Briere kommentoi medialle.

23-vuotias Carson Briere on pelannut viime vuodet itse jääkiekkoa yliopistotasolla. Ammattilaiseksi on ainakin henkisellä puolella vielä valtava matka, mutta kenties tämä on sysäys sille polulle.

Flyersin uuden GM:n poika teki ala-arvoisen teon

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat: