Video: Floyd Mayweather tarjosi jäätävän näytöksen – tyrmäsi McGregorin 10. erässä

Floyd Mayweather Conor McGregor nyrkkeily / Pallomeri.net

Floyd Mayweather, yksi kaikkien aikojen parhaimmista nyrkkeilijöistä, otti omansa aikaisin sunnuntaiaamuna käydyssä superottelussa, kun mies pehmitti ja tyrmäsi Conor McGregorin.

Ennen superottelua urallaan 49 voittoa napannut Mayweather sai Las Vegasissa tililleen historiallisen voiton, kun yhdysvaltalaisesta tuli ainut nyrkkeilijä, joka on voittanut kaikki uransa 50 ottelua.

Mayweather oli valinnut otteluun todella järkevän taktiikan, sillä mies aloitti kamppailun todella rauhallisesti ja alkoi ottelun edetessä lisäämään kaasua. Pari ensimmäistä erää menivätkin McGregorille, mutta irlantilaisen koneesta loppui vain bensa. Mayweather alkoi osumaan isolla tahdilla väsyneeseen McGregoriin, jolla oli isoja vaikeuksia enää pysyä mukana vauhdissa.

Lopulta ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin 10. erässä, kun Mayweatherin lyöntisarjat paukahtivat niin kovalla tahdilla McGregorin kupoliin, että UFC-tähti ei ollut pysyä enää jaloillaan. Tuomari Robert Byrd olikin pakotettu keskeyttämään kamppailu. Näin ollen Mayweather nappasi uransa 50. voiton teknisellä tyrmäyksellä.

Floyd Mayweather voittaa tyrmäyksellä!

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!

”Hän oli paljon parempi, mitä olin ajatellut”

Mayweather antoi ottelun jälkeen kehut myös vastustajan leiriin ja mies kertoi olleensa yllättynyt siitä, miten hyvin McGregor lopulta ottelussa pärjäsi. Myös irlantilaisen tyyli nyrkkeillä kiinnitti Mayweatherin huomion.

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!