Floyd Mayweather hyväksyi Khabib Nurmagomedovin haasteen – nähdäänkö todellinen superottelu?

Floyd Mayweather Conor McGregor nyrkkeily / Pallomeri.net

Nyrkkeilykehien legenda Floyd Mayweather vastasi nopeasti UFC-tähti Khabib Nurmagomedovin heittämään haasteeseen mahdollisesta superottelusta.

Superottelussa Conor McGregorin kaatanut Nurmagomedov on todellisen skandaalin keskellä UFC:ssä, joten venäläinen käänsi katseensa välittömästi nyrkkeilyn puolelle. Tähti aloitti heti kovimmasta mahdollisesta haasteesta, sillä Nurmagomedov haastoi tappiottoman Mayweatherin taistoon.

– Viidakossa voi olla vain yksi kuningas, Nurmagomedov totesi.

Mayweather on nähty edellisen kerran kehässä vuonna 2017, kun mies palasi eläkkeeltä voittamaan Conor McGregorin. Tämän jälkeen legenda siirtyi jälleen takaisin eläkkeelle, mutta nyt paluu voisi olla jälleen ajankohtainen.

– Olen oma pomoni, enkä tiedä, mitä Khabibin puolella mietitään, mutta minun puolestani ottelu tapahtuu. Hän haastoi minut, joten hänen täytyy tulla nyrkkeilykehään, Mayweather totesi TMZ:lle.

Samalla Mayweather totesi, että Khabibin jälkeen hän haluaisi haastaa McGregorin uusintaotteluun. Nähtäväksi jääkin, että millaisista megaotteluista tulevaisuudessa päästään vielä nauttimaan.


Pelaajat: ,