Floyd Mayweather nimettiin kaikkien aikojen parhaaksi nyrkkeilijäksi – otti tiedon vastaan nöyrään tyyliinsä

maailman parhaiten tienanneet urheilijat floyd mayweather boxing pallomeri.net
floyd mayweather boxing pallomeri.net

Floyd Mayweather on BoxRec-sivuston mukaan kaikkien aikojen paras nyrkkeilijä. Mayweather suhtautui nimeämiseensä totutun nöyrästi.

Itseään ”nyrkkeilyn virallisesti kirjanpitäjäksi” tituleerava BoxRec-sivusto on julkistanut listauksensa kaikkien aikojen 25 parhaasta nyrkkeilijästä.

Listan ykköseksi nousi Floyd Mayweather, joka on otellut uransa aikana 50 ottelua ja voittanut niistä jokaisen. Hän jätti taakseen useita eri aikakausien suuruuksia kuten Muhammad Alin, Sugar Ray Leonardin, Joe Louisin ja Rocky Marcianon.

Kutkuttavasti listan kakkoseksi nousi Mayweatherin kilpakumppani Manny Pacquiao. Kaksikon nousua samaan kehään saatiin odottaa vuosikausia, kunnes vuonna 2015 ottelu saatiin vihdoin sovittua. Mayweather voitti ottelun pisteillä.

Mainos alkaa

Uusintaottelusta on ollut liikkeellä paljon huhuja, mutta mitään virallista ilmoitusta ottelusta ei ole toistaiseksi saatu. Mayweather on aiemmin tyrmännyt ajatukset uusintaottelusta, mutta on samalla kuitenkin lisännyt itse vettä myllyyn julkaistuaan kuvaa harjoittelustaan.

Mayweather ilmoitti lopettavansa uransa syyskuussa 2015 voitettuaan Andre Berton, mutta palasi hetkeksi kehään elokuussa 2017 otellakseen vapaaottelutähti Conor McGregoria vastaan.

Rajattomasta itseluottamuksestaan tunnettu Mayweather julkaisi listauksen Instagram-tilillään ja kuittasi nimeämisensä toteamalla tyynesti, että ”numerot eivät valehtele ja BoxRec kertoi totuuden.”

 

View this post on Instagram

 

Numbers don’t lie and boxrec told the truth. It is what it is 🤷🏽‍♂️ @greg_tmt @badiesel1

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on


Pelaajat: