Floridan suomalaispelaajat soittivat uudestaan Aamulypsyyn – kadonnut Eetu Luostarinen oli löytynyt

Aleksander Barkov suomalaispelaajat
Kuva: Getty Images

Florida Panthersin pelaajat juhlivat antaumuksella seurahistorian ensimmäistä Stanley Cupia. Myös suomalaispelaajat ovat isossa roolissa.

Suomessa on päästy kuulemaan tuoreita suomalaispelaajien kuulumisia Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa, jonne suomalaiset soittivat ensimmäisen keskiviikkoaamuna. Tuolloin ongelmana oli se, että Eetu Luostarinen oli kadonnut jonnekin, joten miestä ei päästy kuulemaan puhelun aikana.

Nyt tuo erehdys korjattiin, kun Niko Mikkolan johdolla pelaajat soittivat uudemman kerran Aamulypsyyn. Tällä kertaa myös Luostarinen oli löytynyt paikalla. Hyökkääjä vetosikin syrjintään, ettei ollut mukana ensimmäisessä puhelussa, sillä miehen mukaan häntä ei kutsuttu ollenkaan puhumaan. Luostarinen itse epäili syyksi sitä, että on Kuopiosta kotoisin.

Mainos alkaa:

Sen sijaan Mikkolan mukaan syy oli aivan jokin muu, sillä puolustaja oli antanut Luostariselle uuden lempinimen “Pellit kiinni”.

Kuten varmasti miesten äänistä kuuluu, niin juhlittu on. Ja sehän kuuluu asiaan, sillä Stanley Cupin voittaminen on niin ainutlaatuinen juttu, että siinä todellakin pitää antaa kaikkensa myös juhlien osalta.

Floridan Suomalaispelaajat soittivat uudemman kerran radioon


Pelaajat: ,
Joukkueet: