Jättimäinen paukku! Florida Panthers ratkaisi jatkoerässä – Boston Bruins kesälomille

Florida Panthers
Kuva: Getty Images

Florida Panthers järjesti aivan sensaatiomaisen paukun, kun joukkue kaatoi historiallisen kauden pelanneen Boston Bruinsin.

Boston on pudotuspelien alkaessa selvä ennakkosuosikki, sillä olihan joukkue rikkonut runkosarjassa ennätyksiä hurjalla kaudellaan. Sen sijaan Florida eteni tuskien kautta mukaan, joten kukaan tuskin antoi Aleksander Barkovin kipparoimalle Panthersille mitään toivoa.

Myös sarja alkoi näissä merkeissä, joten Bostonin jatkopaikka oli jo lähes kirkossa kuulutettua, kun runkosarjan voittaja johti ottelusarjaa voitoin 3-1. Florida kuitenkin vei huikealla tavalla kaksi peliä putkeen ja venytti ratkaisun legendaariseen game seveniin.

Florida järkytti kotiyleisöä, kun se karkasi toisen erän alussa jo 2-0-johtoon. Anton Lundell kirjasi molempiin maaleihin syöttöpisteen, kun taas Eetu Luostarinen oli Lundellin ohella alustamassa toista osumaa.

Bostonin David Krejci nosti isännät maalin päähän ajassa 27:52 ja näissä numeroissa mentiin päätöserään.

Erän alku oli kotijoukkueelta terävä ja Florida näytti putoavan kyydistä. Ensiksi Tyler Bertuzzi tasoitti taiston ja hetkeä myöhemmin David Pastrnak laukoi jo Bostonin 3-2-johtoon.

Koko sarjan ajan sitkeyttä osoittanut Florida ei kuitenkaan luovuttanut, vaan Brandon Montour hiljensi TD Gardenin ajassa 59:00, kun puolustaja laukoi tasoituksen. Aleksander Barkov kirjasi osumaan syöttöpisteen.

Näin ollen jatkopaikan kohtalo ratkaistiin jatkoerässä, joka päättyi lopulta jättimäiseen jytkyyn. Nimittäin Floridan Carter Verhaeghe nousi sankariksi ajassa 68:35, joten Panthers jatkaa uskomattomalla tavalla kauttaan pudotuspelien 2. kierrokselle.

Florida kaatoi Bostonin game sevenissä

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!


Joukkueet: