Florida nousi dramaattisesti mukaan mestaruustaistoon – loppuhetkillä tasoihin ja jatkoajalla voittoon

Florida Panthers
Kuva: Getty Images

Florida Panthers nappasi mestaruuden kannalta pakkovoiton, kun joukkue kaatoi Vegasin jatkoajan jälkeen numeroin 3-2.

Tilanne kolmanteen otteluun lähdettäessä oli selvä, sillä Floridan oli pakko saada voittotili auki, jotta haaveet mestaruudesta olisivat vielä elossa. Vegas oli kuitenkin kotikaukalossa ollut sen verran kova, että kysymysmerkkejä oli valtavasti ilmassa Panthersin kannalta.

Alku oli kuitenkin lupaava, sillä isännät nappasivat johdon aikaisessa vaiheessa, kun Brandon Montour onnistui maalinteossa.

Sitten Floridan perisynti finaaleissa näytti nostavan jälleen päätään, kun joukkue sortui jäähyilyyn ja Vegas rankaisi armotta. Mark Stonen ja Jonathan Marchessaultin maalit käänsivät tilanteen päälaelleen.

Uskomattomalla tavalla läpi pudotuspelit taistelleen Floridan koneistosta löytyi kuitenkin tärkeimmällä hetkellä vielä yksi vaihde, kun Matthew Tkachuk tasoitti ottelun viimeisillä minuuteilla ilman maalivahtia.

Taistelu kruunattiin jatkoajalla, kun ensiksi kotijoukkue selvitti alivoiman ja hetkeä myöhemmin Carter Verhaeghe painoi kiekon aivan yläkulmaan. Näin ollen Panthers nousi mukaan mestaruustaisteluun ja sarja on täysin elossa.

Seuraava ottelu on ohjelmassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Florida nousi loppuhetkillä tasoihin ja voitti jatkoajalla


Pelaajat:
Joukkueet: