Florida Panthers esti Aleksander Barkovin osallistumisen MM-kisoihin

Florida Panthers esti Aleksander Barkovin osallistumisen MM-kisoihin

Florida Panthers julkaisi tiedotteen koskien supertähtensä Aleksander Barkovin osallistumista kevään jääkiekon MM-kisoihin.

Leijonat julkaisi keskiviikkona kaikkien Pohjois-Amerikasta saapuvien pelaajien nimet eikä joukossa ollut Panthers-kapteeni Aleksander Barkovin nimeä. Nyt Barkovin kieltäytymiselle on löytynyt syy, sillä suomalaishyökkääjän seura Florida Panthers julkaisi asiasta tiedotteen, jossa GM Dale Tallon kertoo, että he kielsivät Barkovia osallistumasta kevään MM-kisoihin.

– Tarkan mietinnän jälkeen Panthers kieltäytyi Suomen maajoukkueen kutsusta saada Aleksander Barkov käyttöönsä jääkiekon MM-kisoihin. Sasha pelasi kuluneella kaudella isoja minuutteja ja raastoi läpi kauden loukkaantumisista huolimatta. Sen takia määrittelimme, että hänen on parempi ottaa rauhassa tämä kesä, Tallon toteaa Floridan tiedotteessa.

Barkovin jääminen sivuun on Leijonille massiivinen takaisku, sillä Jukka Jalonen ei ole liiaksi saanut käyttöönsä NHL-vahvistuksia Pohjois-Amerikasta. Sen sijaan muut joukkueet ovat haalineet hirmuisia vahvistuksia, sillä muun muassa Ruotsilla on kasassa jo 11 NHL-pelaajaa.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut