Video: Maalivahditkin tappelivat Flames-Oilers -pelissä – joukkotappelu keskeytti erän

Video: Maalivahditkin tappelivat Flames-Oilers -pelissä – joukkotappelu keskeytti erän

Battle of Alberta -nimellä tunnettu Calgary Flamesin ja Edmonton Oilersin välinen kilvoittelu sai jälleen uuden luvun, kun joukkotappelu keskeytti erän.

Kauden kuumimmat hetket on toistaiseksi nähty Albertan provinssin NHL-seurojen, eli Calgary Flamesin ja Edmonton Oilersin keskinäisissä kohtaamisissa. Keskiviikkoyönä pelattu edellinen kohtaaminen oli jo varsin kuuma, mutta lauantaiyön kierroksella roihahti vieläkin räväkämmin.

Toisen erän viimeisellä minuutilla kiekko oli Flames-maalivahti Cam Talbotin hallussa, mutta Oilersin Sam Gagner sukelsi vielä mahdollisen irtokiekon perään ja survaisi mailansa Talbotin varusteisiin. Otteluparin jännite oli niin kovaa luokkaa, että tämä riitti joukkotappelun käynnistymiseen.

Kaikki kymmenen jäällä ollutta kenttäpelaajaa muodostivat tanssiparit ja pudottivat hanskat. Samaan aikaan Oilersin maalivahti Mike Smith luisteli keskiympyrään haluten osallistua meininkeihin. Talbot huomasi tämän ja vastasi kutsuun myöntävästi, joten hässäkän pääotteluksi muodostui maalivahtien keskinäinen taisto, jossa etenkin Smith sai pari todella kovaa iskua perille.

Tilanteen rauhoituttua tuomarit eivät halunneet ottaa uusinnan riskiä, vaan erä keskeytettiin ja raitapaidat passittivat molemmat joukkueet pukukoppeihinsa etuajassa.

Maalivahtien välinen tappelu aiheutti varsin kiintoisan tilanteen, sillä molemmat ajettiin ottelusta ulos, joten Mikko Koskinen tuli Oilersin maalille ja jo kertaalleen pois vaihdettu David Rittich puolestaan meni Flamesin tolppien väliin. Tämä tarkoitti sitä, ettei kummalakaan joukkueella ollut enää varamaalivahtia, joten paikalle jouduttiin hälyttämään varamaalivahti, joka olisi tarvittaessa hypännyt kumman tahansa joukkueen tolppien väliin.

Koskinen ja Rittich pysyivät kuitenkin ehjinä, joten NHL-historiaa ei tällä kertaa nähty. Oilers voitti itse ottelun maalein 8-3.

Flames-Oilers -matsissa roihahti joukkotappelu:

Katso myös: Video: Mikko Rantanen pisti verkon tötterölle – mahtava kuti yläpesään

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut