Video: Vastustajan nappulat tekivät pahaa jälkeä – Flamengo-pelaaja sai karusti osumaa säkeilleen

Gustavo Henrique Flamengo / Pallomeri.net

Flamengo-pakki Gustavo Henrique koki taatusti yhden uransa karuimmista vammoista sunnuntaina, kun hän sai haavan kiveksiinsä.

Flamengon ja Corinthiansin välisessä ottelussa nähtiin hetki, joka sai taatusti ainakin jokaisen miespuolisen katsojan voimaan hiukan pahoin.

Reilun puolen tunnin pelin jälkeen erotuomari ohjasi Flamengo-pakki Gustavo Henriquen pois kentältä, koska hänen valkoisten shortsiensa etumukseen oli ilmestynyt veriläiskä, joka jatkoi laajenemistaan. Tuomari käski hänet koppiin vaihtamaan puhtaat shortsit jalkaan.

Henrique palasi hetkeksi peliin, mutta hänet jouduttiin vaihtamaan pois, sillä kävi nopeasti selväksi, että verenvuodon aiheuttanut vamma ei sallinut hänen pelaamistaan. Kuten arvata saattoikin, oli vamma tullut arkaan paikkaan.

Mainos alkaa

Corinthiansin pelaaja oli eräässä tilanteessa astunut vahingossa Henriquen kiveksille ja aiheuttanut tv-kuvissakin selvästi nähdyn verenvuodon. Henrique viestitti somekanaviensa kautta olevansa kunnossa. Joukkueen lääkärit saivat verenvuodon tyrehtymään nopeasti, mutta Henriquen tilannetta tarkkaillaan yhä.

Flamengo-pakki Gustavo Henriquen shortsit värjäytyivät verestä kiveshaavan myötä:

Katso myös: Video: Olimp-veskari loukkaantui rajussa törmäyksessä – hyökkääjän polvi teki karua jälkeä