Fitnessjättiläinen haastoi pienikokoisen vapaaottelijan tappeluun ja jälki oli rumaa

fitnessvaikuttaja Savas Cebeci

Turkkilainen fitnessvaikuttaja Savas Cebeci pääsi toteamaan varsin omakohtaisesti, ettei koko ja voima ole kaikki kaikessa.

Suorastaan jättiläismäinen turkkilainen fitnessvalmentaja ja -vaikuttaja Savas Cebeci sai varsin karulla tavalla tietää, ettei kovasta kunnostaan huolimatta ole millään lailla voittamaton.

Lihaskimppu päätti näet haastaa vapaaottelija Kaan Kazganin tappeluun. Kazgan on kärpässarjan, eli maksimissaan 56,7 kilogrammaa painavien luokan ottelija, jonka rekordi ei varsinaisesti päätä huimaa.

Hän oli kuitenkin valmis kohtaamaan valtavasti isomman Cebecin tappelussa, joka järjestettiin nurmikolla pienen yleisön edessä. Kuten olettaa sopikin, ei ottelusta tullut suurta titaanien taistoa. Kazgan vei ylivertaisella tekniikallaan ison ja kömpelön jätin nopeasti maahan ja jälki oli rumaa.

Cebeci yritti rimpuilla vastaan, mutta Kazgan onnistui pitämään jätin allaan tyynen rauhallisesti ja mätki tätä kyynärpäällä kajuuttaan. Kazgan sai muutaman todella armottoman iskun perille ja aukaisi vuolaasti verta vuotaneen haavan Cebecin silmän yläpuolelle. Ottelu olikin hyvin nopeasti taputeltu.

Fitnessvaikuttaja Savas Cebeci saa turpaan paljon pienemmältä vapaaottelijalta:

Katso myös: Haiseva loppu ottelulle – Tyson Harrisonilta lurahti köntsät housuun kesken matsin