Video: Loppuhetkien jäähyt puhuttivat Leijonien välierävoitossa – filmasiko Atte Ohtamaa?

Atte Ohtamaa Leijonat / Pallomeri.net

Suomi voitti Saksan ja eteni MM-kisojen finaaliin, mutta loppuhetkien jäähyt herättivät kysymyksiä sittä, että filmasiko Atte Ohtamaa?

Suomi-Saksa -ottelun lopussa nähtiin tilanne, josta varmasti riittää parranpärinää leiristä riippumatta. Seitsemäntoista sekuntia ennen loppua Suomen päädyssä tapahtuneen aloituksen jälkeen Leijona-pakki Atte Ohtamaa tuupertui jäähän saatuaan iskun Saksan Markus Eisenschmidiltä.

Eisenschmid kävi tilanteesta erittäin kuumana ja tv-lähetyksessä nähty uusinta paljasti miksi. Eisenschmid nimittäin vetäisi Ohtamaata poikittaisella mailalla, mutta rinnan korkeudelle ja kun Ohtamaan oma maila oli pystyssä, niin Ohtamaa sai poikittaisen myötä osuman naamaansa omasta mailastaan.

Mainos alkaa:

Tuomaristo piti palaveria ja lopulta päätös oli se, että molemmat pelaajat pistettiin istunnolle. Eisenschmid sai kaksiminuuttisen väkivaltaisuudesta ja Ohtamaa rikkeen korostamisesta.

Ohtamaan eleet kieltämättä vaikuttavat uusinnoissa hieman ylimitoitetuilta ja teatraalisilta. Tulkitsipa Ohtamaan toimet kummin päin vain, niin se näyttää selvältä, että ainakin Eisenschmidin jäähy oli väärä tuomio, koska poikittainen maila oli kevyehkö ja Ohtamaan saama pääosuma oli puhdas sattuma, jonka aiheutti hänen oma huonossa asennossa ollut mailansa.

Atte Ohtamaa sai Saksa-ottelun lopussa jäähyn rikkeen korostamisesta:

https://twitter.com/PekkaR10/status/1401257901218533380

Katso myös: Video: Leijonat finaaliin! – Hannes Björninen herkutteli voittomaalin Marko Anttilan tarjoilusta


Pelaajat:
Joukkueet: