Video: Sportin Filip Riska asetettiin väliaikaiseen pelikieltoon – veti vastustajaa härskisti sukille

Filip Riska Sport / Pallomeri.net

Liiga tiedottaa, että Sportin Filip Riska on asetettu väliaikaiseen pelikieltoon Sport-Ässät -ottelun tapahtumien johdosta.

Maanantain Sport-Ässät -ottelu päättyi dramaattisesti Ässien 1-2-vierasvoittoon, mutta ottelun tuoksinassa nähtiin myös tilanne, joka johti jälkipuintiin.

Kyse on kolmannen erän tilanteesta, jossa Sportin Filip Riska kaatoi Ässien Lenni Killisen. Riska potkaisi takaapäin Killisen kumoon, mutta selvisi tilanteesta ilman rangaistusta. Killinen puolestaan meni kostamaan ja sai sen myötä kahden minuutin rangaistuksen.

– Tilannehuone on katsonut kyseisen tilanteen, ja päävideotuomari on asettanut teon edelleen kurinpitokäsittelyyn, koska päävideotuomarin näkemyksen mukaan tilanteesta tulisi määrätä Riskalle ottelurangaistus potkaisemisesta. Liigan kurinpitodelegaatio on katsonut videotallenteet tilanteesta ja pitää tekoa ottelurangaistuksen arvioisena tekona: potku (sääntö 151) ja/tai jalkapyyhkäisy (sääntö 160). Koska Sport pelaa jo tiistaina, Filip Riska määrätään väliaikaiseen pelikieltoon Liigan kurinpitosääntöjen 35 §:n nojalla asian kurinpitokäsittelyn ajaksi, kurinpitodelegaation päätöksessä todetaan.

Mainos alkaa

Sportin Filip Riska joutui väliaikaiseen pelikieltoon vedettyään vastustajaa sukille:

Katso myös: Video: HPK:n alakerta sähelsi huolella – SaiPan Joni Nikko iski kaksi järkyttävää lahjamaalia 28 sekuntiin


Joukkueet: