Video: Näin Nashvillen Filip Forsberg valmistautuu playoffeihin – räiskintää pelivehkeet päällä

Filip Forsberg Nashville Predators / Pallomeri.net

NHL-pelaajat valmistautuvat parasta aikaa kauden jatkumiseen harjoitusleireillä, mutta Nashvillen Filip Forsberg vie asiat askeleen pidemmälle.

Nashville Predators on yksi seuroista, joka valmistautuu parin viikon päästä jatkuvaan NHL-kauteen. Joukkue on paiskinut hommia kaukalossa harjoitusleirillä, mutta seuran Twitter-tilillä julkaistu hauska video osoittaa, että tähtipelaaja Filip Forsberg vie valmistautumisen askeleen pidemmälle.

Videolla Forsbergin kumppani kävelee kameran kanssa makuuhuoneeseen, jossa Forsberg pelaa konsolilla räiskintäpeliä headset päässään. Tässä ei tietenkään muuten olisi mitään ihmeellistä, mutta Forsbergillä on yllään kaikki alavartalon alueen pelivarusteet luistimia myöten ja pelaa lätkähanskat käsissään.

Mainos alkaa:

Kun Forsbergiltä kysytään mitä hän oikein touhuaa, tyytyy hän vain toteamaan totuttelevansa varusteisiinsa. Kun kysymys kuuluu, että kenen kanssa hän räiskii, vastaa Forsberg pelaavansa joukkuekavereidensa kanssa.

– Meidän täytyy hioa kemioitamme ja toimia yhdessä joukkueena, nyt kun playoffit ovat ovella, Forsberg toteaa peliinsä keskittyneenä.

Sen verran vakuuttavasti Forsberg esiintyy, että jää arvailujen varaan onko video sittenkään aivan pelkkää hassuttelua vai kuitenkin hieman överiksi vedettyä tosielämää?

Filip Forsberg pelaa videopelejä kiekkotamineissa:

Tsekkaa myös: New York Rangers julkisti leiriryhmänsä – Kaapo Kakko mukana!


Pelaajat:
Joukkueet: