Heracles-vahti meni nolosti miinaan – Feyenoordin pelaajat uunottivat veskaria kivi-paperi-sakset -pelillä

Feyenoordin kivi-paperi-sakset -kikka

Hollannin Eredivisien ottelussa nähtiin Feyenoordin pelaajilta hyvin simppeli, mutta ovela, ja tällä kertaa myös toimiva, vaparikikka.

Feyenoord kaatoi Heraclesin kotonaan ennen maajoukkuetaukoa selvästi maalein 3-0 ja ottelun loppulukemat sinetöityivät Heraclesin maalissa pelanneen Michael Brouwerin kannalta todella kiusallisesti.

Maali syntyi 72. minuutilla, kun Feyenoordille tuomittiin vapari aivan rangaistusalueen tuntumasta. Maalia edelsi ovela ja simppeli temppu, joka sai Brouwerin keskittymään väärään pelaajaan.

Mainos alkaa:

Kaksi vasenjalkaista pelaajaa näyttivät kinaavan siitä kumpi saisi antaa vaparin. Pelaajat päättivät ratkaista asian vanhalla kunnon kivi-paperit-sakset -pelillä. Kun vetäjä oli ratkaistu, lähti toinen pelaajista muihin asemiin ja vetäjä asettui pallon taakse.

Pallon vierellä oli myös oikeajalkainen Igor Paixao, joka yhtäkkiä lähtikin liikkeelle ja tykitti pallon kaikkien yllätykseksi alanurkkaan, eikä iloa kuvion onnistumisen suhteen ollut vaikeaa lukea Paixaon kasvoilta, kun hän tuuletti maaliaan.

Feyenoordin pelaajien kivi-paperi-sakset -peli hämäsi Heracles-vahtia pahemman kerran:

Katso myös: Koominen tilanne Skotlannissa – Rangers-hyökkääjä sai avopaikan yllättäen ja laukoi nolosti ohi


Joukkueet: