Ferrin Marcelin käänsi kuristusotteen täysin armottomaksi tyrmäykseksi – nosti kuristajan ilmaan ja iski kanveesiin

Ferrin Marcelin LXF 15

LXF 15 -vapaaotteluillassa nähtiin hurja käänne, kun Ferrin Marcelin vastustajan kuristusotteen täysin armottomaksi tyrmäykseksi.

Yhdysvaltalaisen Lights Out Xtreme Fighting -vapaaottelupromootion järjestämässä LXF 15 -otteluillassa saatiin todistaa varsin rajua ja yllättävää käännettä, joka johti myös ottelun nopeaan ja kivuliaaseen päätökseen.

Kyseessä oli Ferrin Marcelin ja Yannick Krähenbühlin välinen höyhensarjan ottelu, joka ratkesi vain 43 sekunnin jälkeen Marcelinin hyväksi. Ennen ratkaisua näytti kuitenkin siltä, että Krähenbühl olisi menossa voittoon, kun hän sai napattua Marcelinin kuristusotteeseen.

Mainos alkaa:

Marcelin keksi kuitenkin todella tylyn, joskin riskialttiin keinon päästä irti. Hän nosti Krähenbühlin ilmaan ja heitti tämän kovaa takaisin kanveesiin. Vähemmän yllättäen Krähenbühlin ote irtosi ja tämä avasi Marcelinille väylän voittoon. Hän takoi puolustuskyvytöntä Krähenbühliä muutaman kerran kunnolla turpaan ennen kuin tuomari tuli väliin ja keskeytti ottelun.

Krähenbühl vaikutti loukkaantuneen höykytyksessä, sillä hän jäi pitkäksi aikaa makaamaan kanveesiin ollen kuitenkin tajuissaan.

Ferrin Marcelin takoo aivan armottoman tyrmäyksen LXF 15:ssa:

Katso myös: Raju tyrmäys ONE Championshipissä – Shakhriyor Juraev jysäytti vastustajaa kyynärpäällä käkättimeen