Video: Ferrarin kisasta täydellinen katastrofi – kuljettajat kolaroivat keskenään, molemmat joutuivat keskeyttämään

Ferrarin

Ferrarin F1-kausi jatkui edelleen surullisissa merkeissä, sillä tallin molemmat kuljettajat joutuivat keskeyttämään avauskierroksen kolarin seurauksena.

Ferrari on ollut alkukauden isoin puheenaihe, koska tallin molempien autojen vauhti on ollut täydellisesti kateissa. Moni varmasti luuli, ettei tilanne voisi muuttua enää yhtään pahemmaksi, kunnes oli kauden toisen osakilpailun aika.

Aika-ajoissa radikaalisti epäonnistuneet Sebastian Vettel ja Charles Leclerc lähtivät kaukaa takaa tavoittelemaan MM-pisteitä. Tämä oli vasta alkusoittoa, sillä avauskierroksella nähtiin sellaista draamaa, jotta tuskin katsotaan hyvällä tallissa.

Mainos alkaa:

Nimittäin Leclerc toheloi oikein urakalla ja ajoi suoraan Vetteliä päin. Kolarin seurauksena Vettelin auton vaurioitui sen verran pahasti, että saksalainen ajoi varikolle ja jätti kisan kesken. Myös Leclerc joutui tulemaan varikolle, mutta mies päästettiin takaisin radalle. Ferrari-kuljettajan ilo oli kuitenkin lyhytaikaista, koska myös Leclerc joutui hetkeä myöhemmin tulemaan sivun auton vaurioiden ollessa sen verran pahoja.

Ferrarin kuljettajat kolaroivat keskenään

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat: ,