Video: Alaves-vahti Fernando Pacheco koomaili kunnolla ja otti todella nolon ulosajon

Alaves-vahti Fernando Pacheco saa punaisen / Pallomeri.net

Alavesin maalivahti Fernando Pacheco palasi tolppien väliin koronatauon jälkeen vain 19 minuutiksi ennen kuin hänen paluupelinsä päättyi noloon ulosajoon.

Espanyol ja Alaves kohtasivat lauantain La Liga -kierroksen ensimmäisessä ottelussa ja kyseessä oli molempien joukkueiden kentillepaluuottelu koronatauon jälkeen.

Alaves-vahti Fernando Pachecho tosin piti paluupelinsä lyhyenä ja poistui nolosti kentältä ulosajon saaneena jo 19. minuutilla. Pacheco voi syyttää ulosajosta vain itseään. Espanyol lähetti pitkän pallon kohti Alavesin maalia ja Pacheco juoksi sitä vastaan.

Vääräleuat muun muassa Twitterissä vitsailivat jo, että Pachecho oli ehtinyt unohtaa jalkapallon säännöt, mutta perustelu on tylsempi, sillä hän vain ajoitti vastaantulonsa pieleen. Hän oli ajamassa itseään ulos tilanteesta, sillä pallo oli pomppaassa hänen ylitseen, jolloin Espanyolin hyökkääjällä olisi ollut kaikki maailman aika ja tila painaa pallo tyhjiin. Pacheco tajusi maalanneensa itsensä nurkaan ja otti pallon käsiinsä rangaistusalueen ulkopuolelle saaden tästä suoran punaisen kortin.

Mainos alkaa

Espanyol voitti ottelun maalein 2-0.

Fernando Pacheco ottaa ulosajon:

Katso myös: Video: AC Milanin Ante Rebic töhöili huolella – pamautti älyvapaan potkun vastustajan rintaan