Koominen tilanne Itävallan GP:ssä – Fernando Alonso ojensi nuorempaa kuskia 300 km/h vauhdissa

Fernando Alonso

Formula 1 -luokan Itävallan GP:ssä nähtiin huvittava tapaus, kun Fernando Alonso joutui torumaan Yuki Tsunodaa kesken kilpailun.

Viikonloppuna Itävallassa ajettu Formula 1 GP piti sisällään mainion tilanteen, kun nuori lupaus astui kuvaannollisesti kokeneen konkarin varpaille ja sai välittömästi asiasta kuittia.

40-vuotias kuskilegenda Fernando Alonso oli ohittamassa 22-vuotiasta Yuki Tsunodaa, kun Tsunoda oli kiilata Alonson ulos radalta. Alonson auton oikeanpuoleiset renkaat ehtivät jo nurmikon puolella ja auton pohjalevy iski rajut kipinät radan reunaan, ennen kuin Alonso onnistui livahtamaan Tsunodan ohi.

Kun Alonso oli lopulta päässyt uhkaavasta tilanteesta takaisin radalle ja Tsunodan rinnalle, päätti Alonso ojentaa nuorempaa kollegaansa ja teki sen tylyn tyylikkäästi. Alonso irrotti yli 300 kilometrin tuntinopeudessa oikean kätensä ratista ja heristi isällisen toruvasti etusormeaan Tsunodalle.

Alonso nousi viimeisellä kierroksella Valtteri Bottaksen ohi kymmenenneksi ja nappasi viimeisen jaossa olleen MM-pisteen. Tsunoda oli kuudestoista.

Fernando Alonso heristää sormeaan Yuki Tsunodalle 300 km/h vauhdissa:

Katso myös: Käsittämätön töhöily Ranskan ympäriajossa – Thibaut Pinot sai kilpailijatallin huoltajalta nyrkkiä naamaan


Pelaajat: