Video: Luonto puuttui peliin Skotlannissa – koiran torjunta vei Ferguslie AFC:n hyökkääjältä varman maalin

Ferguslie AFC:n läpiajo pysähtyy koiraan / Pallomeri.net

Ferguslie AFC:n hyökkääjä sai todeta luonnonvoimien olleen hänen joukkuettaan vastaan, kun koira pelasti jo varmalta näyttäneen maalin.

Skotlannin 7. sarjaportaalla, eli West of Scotland Football League Conferencessa, nähtiin hullunkurinen tapahtuma, kun Vale of Leven kohtasi kotonaan Ferguslie AFC:n.

Tapaus sattui, kun Ferguslie oli 2-1-johdossa ja heidän hyökkääjänsä pelattiin läpiajoon. Edessä oli enää Vale of Levenin maalivahti, joka hänkin pelasi itsensä ulos syöksyllään. Mutta sitten luonto puuttui peliin.

Mainos alkaa

Kesken läpiajon päätyviivan tuntumaan ilmestyi kulkukoira, joka lopulta juoksi maalin tolpalle ja lopulta maaliviivalle juuri sopivasti peittääkseen Ferguslien hyökkääjän laukauksen. Pallo osui koiraa takapuoleen ja tämä säikähti osumaa sen verran, että pakeni kentältä.

Ferguslien pelaajat pistivät pallon maaliin jatkopallosta, mutta tuomari oli jo viheltänyt pelin poikki ja joutui ulkopuolisten tekijöiden vaikutuksen myötä sääntöjen nojalla hylkäämään maalin.

Tämä osoittautui varsin kivuliaaksi, sillä Vale of Leven kiri tasoihin ja meni lopulta ohi voittaen pelin maalein 3-2.

Ferguslie AFC:n hyökkääjä joutuu pettymään, kun koira torjuu hänen laukauksensa:

Katso myös: Video: Hävyttömän upea maali Englannin 7. tasolla – Tamworthin peluri upotti vaparin omalta kenttäpuoliskolta