Fenerbachen pelaajat töhöilivät koomisesti – vapaapotkukuvio meni totaalisesti vihkoon

Fenerbachen vapaapotkukuvio

Fenerbachen pelurit osoittivat, että kovapalkkaiset ammattilaisetkin onnistuvat joskus höntyilemään hyvinkin junnumaisesti.

Turkin suurseura Fenerbache kärsi maanantain kierroksella kauden avaustappionsa, kun Konyaspor vei kotikentällään voiton maalein 1-0. Fenerbachella ei onnistunut oikein mikään ja koko ottelu tiivistyi pienoiskokoon eräässä erikoistilanteessa.

Kyseessä oli noin 25 metristä annettu vapaapotku, joka meni niin täysin vihkoon kuin vain voi mennä. Tilanteessa seisoi kaksi miestä pallon takana ja laidan puolella odotti kolmas peluri, jolle pallo oli tarkoitus pelata.

Ideana oli, että vaparia antanut Irfan Kahveci esittää laukovansa, mutta syöttääkin laidasta liikkeelle lähteneelle pelaajalle ja että hämmennyksen ansiosta boksissa olisi pelaajia vapaana.

Teoriassa idea oli tietysti hyvä, mutta laitapelaaja ei tajunnutkaan lähteä liikkeelle, jolloin Kahvecin löysä syöttö meni vain pikkuhiljaa kohti sivurajaa ja pelaajat sättivät tilanteen saamasta käänteestä toisiaan teatraalisin elein.

Fenerbachen pelaajille sattuu koominen kommunikaatiokatkos ja vapaapotku menee aivan vihkoon:

Katso myös: VPS-hyökkääjä Tete Yengi toheloi koomisesti – sotkeutui jalkoihinsa huikeassa maalipaikassa


Joukkueet: