Aivan järjetön kiri – Femke Bol toi Hollanille viestikultaa jäätävällä ankkuriosuudella

Femke Bol Hollanti

Yleisurheilun MM-kisat huipentuivat sunnuntaina uskomattomaan suoritukseen, kun Femke Bol kiskoi Hollannille väkisin viestikullan.

Yleisurheilun MM-kisoissa viimeisenä ratamatkana nähtiin naisten 4 x 400 metrin viesti. Kisaan suurena suosikkina lähti alkuerissä kovinta vauhtia pitänyt Jamaika, joka monien suureksi yllätykseksi ei kuitenkaan onnistunut voittamaan maailmanmestaruutta.

Kultaan näet juoksi Femke Bolin tähdittämä Hollannin joukkue. Jamaika johti kisaa vaihtelevin kauloin aina viimeiselle kymmenelle metrille asti, kunnes Jamaikan ankkuri Stacey Ann Williams hyytyi pahasti ja Bol varasti show’n aivan totaalisesti.

Bol lähti ankkuriosuudelle pahalta takamatkalta ja vielä maalisuoralle tultaessa Bol oli kisassa vasta kolmantena Iso-Britannian ankkurin Nico Yearginin takana. Sitten Bol aloitti täysin vastaansanomattoman kirinsä. Hän ohitti ensin Yearginin heittämällä ja aivan viimeisellä metrillä Bol puski väkisin Williamsin ohi ja toi Hollannille erittäin epätodennäköisen viestikullan.

Näin Bol sai myös kuitattua kisojen avauspäivän tapahtumat, kun hän kaatui dramaattisesti sekaviestifinaalin loppumetreillä.

Femke Bol tuo Hollannille viestikultaa mielettömällä kirillä:

https://twitter.com/CabineSport/status/1696065690891858060

Katso myös: Fantastista! Fallon Sherrock iski historiallisen yhdeksän tikan tyhjennyksen dartsissa


Pelaajat:
Joukkueet: