Ennätyksellinen ottelu päättyi jo puoliajalla – Bundesliigan huipputuomari Felix Brych loukkaantui ilkeän näköisesti

Felix Brych

Bundesliigan huipputuomari Felix Brych sivusi sarjan kaikkien aikojen otteluennätystä ikävissä merkeissä loukkaannuttuaan kesken pelin.

Lauantain Bundesliiga-kierroksella pelattu Eintracht Frankfurtin ja Vfb Stuttgartin välisen ottelun piti olla juhlapäivä huipputuomari Felix Brychille, jolle ottelu oli hänen menestyksekkään uransa 344. vihelletty peli.

Tämä on merkittävä lukema siksi, että Brych sivusi näin sarjan kaikkien aikojen tuomaroitujen ottelujen ennätystä ja saavutti aiemman ennätysmiehen Wolgang Starkin, joka ylsi vuonna 2017 kyseiseen ottelumäärään päättäessään uransa.

Ottelu ei kuitenkaan sujunut onnellisten tähtien alla, sillä Brych loukkaantui ottelussa. Hän aristi oikeaa polveaan juostessaan seuraamaan erästä rangaistusalueella käynnissä ollutta tilannetta. Polvea vihlaisi niin kovaa, että Brych joutui ottamaan hieman tukea pelaajista. Myöhemmin tilanne paheni, kun Brychin polvi vääntyi ilkeän näköisesti ja hän kaatui kentän pintaan.

Brych käveli puoliajalla pois kentältä, mutta pian oli selvää, että vamman laatu vaatisi häntä jäämään sivuun. Näin ennätyksellinen ottelu päättyikin Brychin osalta jo tauolla, eikä hän enää palannut kentälle.

Vuosina 2017 ja 2021 maailman parhaaksi tuomariksi valitun Brychin vamma oli sen verran paha, että hänen odotetaan joutuvan pian leikkaukseen.

Huipputuomari Felix Brych loukkaantui pelissä, jossa hän sivusi kaikkien aikojen otteluennätystä:

https://twitter.com/MercaFoot_/status/1729046743621525806

Katso myös: Kiusallinen oma maali Championshipissä – Bristolin Zak Vyner neppasi pallon omaan rysään