Serie A:ssa nähtiin mieletön maali – Interin Federico Dimarco maalasi puolesta kentästä aivan sivurajalta

Federico Dimarco Inter Milan

Serie A:ssa nähtiin jo nyt vahva ehdokas kauden komeimmaksi maaliksi, kun Interin Federico Dimarco maalasi puolesta kentästä.

Inter Milan voitti Frosinonen Italian Serie A:n sunnuntain kierroksella maalein 2-0 ja ottelun voittomaaliksi jäänyt 1-0-maali on jo nyt vahva ehdokas koko kauden komeimmaksi maaliksi.

Maali syntyi 43. minuutilla Federico Dimarcon tekemänä, eikä kukaan, ehkä Dimarcoa itseään lukuun ottamatta, voinut kuvitella, että tilanteesta voisi olla maaliksi.

Pallo päätyi Dimarcolle, kun Henrik Mkhitaryan antoi hänelle vasempaan laitaan juoksupallon. Dimarco ehti palloon hieman sen jälkeen, kun pallo ylitti keskiviivan. Sen sijaan, että Dimarco olisi ottanut pallon haltuun, hän päätti ampua sen maalia kohti. Hän toimi näin, vaikka oli aivan sivurajan vierellä, eli paikassa, josta harvoin maaleja tehdään.

Dimarcoa ei siis ainakaan itseluottamuksen puutteesta pääse syyttämään ja tällä kertaa röyhkeä yritys todella kannatti, sillä pallo leijaili vastustamattomasti veskarin yli Frosinonen reppuun.

Inter Milanin Federico Dimarco tekee taatusti yhden kauden komeimmista maaleista:

Katso myös: Cristiano Ronaldo sai maalivahdin hämääntymään pelkällä olemuksellaan – Alex Telles upotti millintarkan vaparin


Joukkueet: