Video: Oppitunti positiivisuudesta – Federer ja Nadal läksyttivät Fogninia kesken matsin

federer nadal fognini

Tenniksen Laver Cup on käynnissä Sveitsin Genevessä. Euroopan joukkueessa pelaavat muiden muassa sellaiset legendat kuin Roger Federer ja Rafael Nadal.

Kyseessä on siis turnaus, jossa muun maailman joukkue kohtaa Euroopan joukkueen. Perjantaina Euroopan joukkueen italialaispeluri Fabio Fognini kohtasi yhdysvaltalaisen Jack Sockin.

Fogninin peli ei kulkenut millään mairittelevalla tavalla, sillä hän hävisi avauserän tylysti 1-6. Tulisesta luonteestaan tunnettu italialainen johti toista erää 5-4, mutta kehonkieli oli läpi toisenkin erän varsin negatiivinen. Tässä kohtaa joukkuetoverit Federer ja Nadal päättivät ottaa ohjat.

– Nyt on aika unohtaa kaikki negatiiviset ajatukset. Haluan vain positiivisia ajatuksia. Et voi mennä turhautuneena kentälle ja olettaa, että jotain pahaa tapahtuu, Federer läksytti Nadalin antaessa taustatukea.

Mainos alkaa

– Pakota hänet tekemään parhaansa. Jos hän vielä sittenkin lyö mahtavan lyönnin, niin sitten me hyväksymme sen ja jatkamme painostamista.

Nämä viisaat sanat eivät kuitenkaan lopulta tuoneet voittoa, sillä Sock vei myös toisen erän itselleen ja vei matsin lopulta nimiinsä 6-1, 7-6.

Laver Cupia pääset seuraamaan suorana lähetyksenä Eurosportin välityksellä.

Federer ja Nadal opastavat Fogninia:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.