FC Lahti koki sysimustan viisiminuuttisen – kaksi punaista korttia ja kaksi takaiskumaalia

FC Lahti

Veikkausliigan häntäpäähän jumittunut FC Lahti koki synkkiä hetkiä vieraissa, kun viidessä minuutissa tuli lunta tupaan oikein urakalla.

FC Lahden kausi Veikkausliigassa on ollut tuskainen ja joukkue on jämähtänyt karsijan paikalle, eikä sunnuntain kierroksella ollut tarjota muuta kuin rankka turpakeikka sarjakärjeltä, kun KuPS nappasi kotonaan 4-0-voiton.

Peli oli menossa jo pahasti vikasuuntaan vierasjoukkueen kannalta hyvän aikaa, sillä KuPS johti peliä 2-0 kymmenisen minuuttia ennen loppua. Sillä hetkellä kukaan ei vain vielä tiennyt kuinka rajusti turpaan olikaan tulossa.

Ensin 80. minuutilla Teemu Penninkangas ajettiin kentältä toisen keltaisen kortin seurauksena. Sitten KuPS takoi pallon FC Lahden reppuun 82. minuutilla sekä heti perään 83. minuutilla.

Koska nöyryytys ei ollut vielä aivan täydellinen, niin koko hulina kulminoitui 85. minuutilla Geoffrey Chinedun umpityperään suoraan punaiseen korttiin, jonka hän otti astumalla maassa maanneen KuPS-pelurin jalan päälle.

FC Lahti koki kovia KuPS-ottelussa, kun viiden minuutin sisään tuli lunta tupaan kahden takaiskumaalin ja kahden punaisen kortin verran:

Katso myös: Täydellinen viimeistely väärään maaliin – Hongan Mohammed Adams puski pallon komeasti omaan häkkiin


Joukkueet: