ESS: FC Lahden pelaaja löysi naulan kentältä kesken Veikkausliiga-pelin – nauloja löytynyt myös harjoitusten aikana

FC Lahden FC Lahti veikkausliiga ilmaiseksi tv televisiointi

FC Lahden ja Ilveksen välisen Veikkausliigan ottelun aikana kentältä löytyi todella vaarallinen esine. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Etelä-Suomen Sanomat.

ESS kertoo, että FC Lahden kotistadionilta on löytynyt pitkiä rautanauloja, jotka voivat pahimmillaan aiheuttaa vakavia loukkaantumisia. Ensimmäiset naulat löytyivät kahden eri harjoituksen aikana, kun FC Lahden maalivahtivalmentaja löysi molempien päätyjen maalivahdin alueelta rautanaulat.

Tämä ei kuitenkaan jäänyt tähän, vaan ESS:n mukaan seuraava rautanaula löytyi FC Lahden ja Ilveksen välisen Veikkausliigan ottelun aikana. Naulan löysi isäntien pelaaja Riku Selander.

Mainos alkaa:

– Ensimmäinen ajatukseni oli, että miten tämä voi olla mahdollista Suomen pääsarjatasolla, Selander kommentoi asiaa IS:lle.

Kenttää on kaupungin toimesta käyty läpi, joten on täysin mysteeri, miten naulat ovat joutuneet kentälle, koska tarkastuksissa näitä ei ole löytynyt.

– Kenttähoitajat käyvät kentän läpi jokaisen pelin ja kilpailun jälkeen. Se tässä ihmetyttää, että mistä ne ovat tulleet, koska tarkistus on käyty läpi, Lahden liikuntapalvelupäällikkö Markku Ahokas sanoo ESS:lle.


Joukkueet: