Uskomaton maaliviivahärdelli – FC Lahden puolustaja vesitti huimat pelastukset sutaisemalla oman maalin

FC Lahden oma maali

Naisten Ykkösessä nähtiin varsin erikoinen osuma, kun FC Lahden Venla Haikala pisti pallon omiin melkoisen härdellin päätteeksi.

Jyväskylän Pallokerho ei antanut tiistain Naisten Ykkösen kierroksella FC Lahdelle mitään armoa vaan jyräsi vieraidensa yli selvästi lukemin 6-1. JyPK:n neljäs maali toiminee ainakin jonkinlaisena tiivistyksenä lahtelaisten pelistä, sillä vaikka vieraat kuinka yrittivät, niin pallo löysi tiensä maaliin ja vieläpä oman pelaajan toimesta.

Maali syntyi 38. minuutilla, kun eräs JyPK:n hyökkäys vyöryi rangaistusalueelle ja tilanteesta syntyi melkoinen maaliviivahärdelli. JyPK:llä oli tilanteessa monta tilaisuutta pistää pallo rysään, mutta FC Lahden puolustus venyi kahdesti huimaan pelastukseen.

Kolmas kerta lopulta sanoi toden ja valitettavan nololla tavalla, kun lahtelaisten jo tasapainonsa menettänyt puolustaja Venla Haikala sai pallon maaliviivalta haltuunsa. Hän yritti pistää palloa tolpan vierestä kulmaksi, mutta epäonnistui ja sutaisikin pelivälineen omaan maaliin vesittäen vahingossa oman ja joukkuetovereidensa taistelun. Peli toki oli jo käytännössä paketissa, joten erhettä ei voi väittää sinänsä ratkaisevaksi, mutta takaisku tyhjensi melko varmasti palkeet koko joukkueelta.

Melkoinen maaliviivahärdelli saa nolon päätöksen, kun FC Lahden Venla Haikala siivoaa pallon vahingossa omaan rysään:

Katso myös: Kammottava rankkarimunaus Carabao Cupissa – fanien huvittava reaktio kruunaa tilanteen