FC Futura -pelaajalla pimeni Miesten Kakkosessa – kävi pelin jälkeen käsiksi vastustajaan ja sai massiivisen pelikiellon

FA Cupissa FC Futura Örebro jalkapallo Koronavirus betseihin jalkapallo sarjat liigat englannin

Palloliiton kurinpitovaliokunta on käsitellyt 21. toukokuuta FC Futura – JIPPO -ottelussa tapahtuneen väkivaltaisen välikohtauksen.

FC Futuran Cherif Ndiaye lensi ulos ottelusta punaisella kortilla epäasiallisen käytöksen vuoksi. Miehen kasetti ilmeisesti leikkasi tästä pahemman kerran kiinni, sillä pelaaja oli ottelun jälkeen pukukoppialueella lyönyt ainakin yhtä vastustajan pelaajaa. Isku oli ollut sen verran kova, että JIPPO-pelurin silmäkulma oli auennut.

FC Futura purki välittömästi tapahtuneen jälkeen sopimuksen Cherif Ndiayen kanssa. Miehen käytöksestä on nostettu myös syyte, sillä Ndiayeta syytetään pahoinpitelystä.

Mainos alkaa:

Palloliiton kurinpitovaliokunta on kuullut osapuolia eikä Ndiaye ole kiistänyt lyömistä.

– Kurinpitovaliokunta pitää asiassa esitettyjen vastineiden ja raporttien sekä ottelun tapahtumista seuranneiden toimenpiteiden perusteella näytettynä sitä, että Ndiaye on ottelun jälkeen tapahtuneessa tilanteessa lyönyt ainakin yhtä JIPPO:n pelaajaa eikä käsillä ole ollut oikeuttamisperustetta kuten itsepuolustustarvetta tällaiselle menettelylle, tiedotteessa todetaan.

Cherif Ndiayelle määrättiin seitsemän ottelun lisäpelikielto kentältäpoistosta tulleen kahden pelin lisäksi.


Joukkueet: