Video: Mieletön maali Australian cupissa – Adelaiden Fausto Erba maalasi huikeasti lähes nollakulmasta

Fausto Erba Adelaide Olympic / Pallomeri.net

Australian Cupin neljännesvälierissä nähtiin huikaiseva suoritus, kun Adelaide Olympicin Fausto Erba ampui maalin lähes nollakulmasta.

Australian FFA Cupin pudotuspeleissä nähtiin mahtava yksilötaidonnäyte, kun Adelaide Olympic kaatoi Joondalupin ja eteni jatkoon maalein 3-0.

Kyseessä oli Adelaiden 2-0 maali, jonka Fausto Erba iski sisään 78. minuutilla. Erballe pelattiin pallo Joondalupin rangaistusalueelle, mutta hän ei puolustajan reagoinnin ja hieman epätarkan syötön vuoksi päässyt suoraan vetämään.

Mainos alkaa:

Erballa oli kuitenkin vakaa aikomus pistää pallo pussiin, vaikka hänen liikkeensä ja eleensä eivät aivan sitä tuoneetkaan ilmi. Erba nimittäin ehdoin tahdoin vei itseään koko ajan pienempään ja pienempään kulmaan.

Aivan päätyrajan tuntumasta Erba kuitenkin päätti viimeistelyä yrittää ja huikein tuloksin. Hän ampui todella pienestä kulmasta, jopa lähes nollakulmasta, osuen takatolppaan, josta pallo kimmahti maaliin.

Adelaide Olympicin Fausto Erba niittaa huikean maalin todella pienestä kulmasta:

Katso myös: Video: Störmgodsetin hyökkääjä heittäytyi röyhkeäksi – löi ”Jumalan kädet” tuplana eikä edes yrittänyt peitellä sitä