Video: Uskomaton maali Brasilian alasarjassa – Fast Cluben pelaaja puikotti vastustajan ja painoi pallon pesään omalta kenttäpuoliskolta

Emerson Bacas Fast Clube / Pallomeri.net

Brasilian viidennellä sarjatasolla nähtiin huikea osuma, kun Fast Cluben Emerson Bacas maalasi omalta kenttäpuoliskolta.

Brasilian viidennellä sarjatasolla Amazonasin lohkossa saatiin todistaa upeaa jalkapallohetkeä, kun Fast Clube kaatoi Iranduban kotonaan keskiviikon kierroksella maalein 3-0.

Kyseinen hetki oli ottelun toinen maali, jonka painoi aikakirjoihin Emerson Bacas ottelun 68. minuutilla. Bacas iski keskiympyrän tuntumassa irtopalloon ja tätä seuranneet tapahtumat piirtyivät varmasti sen todistaneiden verkkokalvoille iäksi.

Ensin Bacas harhautti tylyn tyyllikkäästi puolustamaan tulleen vastustajan pelaajan tuikkaamalla pallon hänen puikoistaan läpi. Sen jälkeen Bacas näki, että vastustajan maalivahti oli lähtenyt seikkailemaan aivan liian kauas maaliltaan.

Mainos alkaa

Tämän Bacas käytti heti hyväkseen. Hän latasi kovan kudin, joka leijaili vastustamattomasti yli seikkailevan Iranduba-veskarin aina maaliin asti.

Fast Cluben Emerson Bacas kynää vastustajan ja tykittää häkin omalta puoliskolta:

Katso myös: Video: Belgiassa nähtiin unelmamaali – huikea tuuletus vielä astetta tyylikkäämpi